Info en huisregels

Ben je geïnteresseerd om als Meesteres, Switch of Slavin een dag in onze SM Studio te werken?
Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch.

SM Studio Le Fouet
Heidebloemstraat 79, Nijmegen
Tel.0031(0)243 541 441
info@lefouet.nl

De sm studio is gelegen nabij de Hatertse weg en in de buurt van het Radboudziekenhuis van Nijmegen.

Er zijn 2 SM ruimtes in de kelder van het pand. Eén ervan is een soft SM ruimte, met daarin een grote sling, een takel, een bondage bed en een H-vorm waar je in allerlei vervelende posities vastgezet kunt worden.

Een kleinere ruimte met o.a. een kruis en een bondage/massagetafel.

Een grote harde SM ruimte met een takel, bondagetafel, een grote leren bok voor stevige Spanking, een nursingruimte en verschillende sm attributen, waaronder Folsem electro attributen.

Verder is op een centrale plek nog een kooi, als je houdt van opsluiting, korte of langere tijd.

Ook voor een rollenspel, travestiespel, uitgebreide touw en folie-bondages, of huishoudelijke slaaf willen zijn, kan je bij ons terecht. Staat uw fantasie er niet bij? Mail het ons.

Wij dragen met grote zorg de aspecten: privacy, respect, hygiëne en professionaliteit uit.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust door ons een e-mail te sturen. Een plattegrond is hier te vinden.

HUISREGELS EN ALG. VOORWAARDEN VOOR DE BEZOEKER

Om het voor u en de Meesteres/Slavin/Switch gemakkelijk te maken, hebben wij huisregels opgesteld waaraan gehouden moet worden.

Het is niet gewenst in de ruimtes te roken. Ook stellen wij het niet op prijs, als u alcoholhoudende dranken e/o drugs heeft genuttigd; dit i.v.m. het maken van goede afspraken m.b.t. de sessie en het risico op onwel worden tijdens de sessie.

Het is verplicht om vooraf een douche te nemen.

Indien u een Meesteres wenst

De sessie moet vooraf besproken worden, zodat u weet wat u kunt verwachten en de meesteres weet wat u graag wilt. Ook dient u mogelijke medische klachten kenbaar aan ons te maken zodat we er rekening mee kunnen houden met de invulling van de sessie.

Soms vragen wij u een briefje te willen ondertekenen dat u vrijwillig de gevraagde sessie ondergaat.

U dient vooraf de overeengekomen sessie te betalen.

Indien u een onderdanige dame wenst

De sessie moet vooraf besproken worden, zodat u weet wat u kunt verwachten en de dame weet wat u graag wilt. Aspecten als vernedering zijn daarbij ook zeer belangrijk.

De dame mag nooit tegen haar wil gekneveld en geblinddoekt worden.

U dient bekend te zijn met de attributen en dient te weten wat de mogelijke risico’s zijn, bij onjuist gebruik hiervan. Alle gebruikte materialen (niet disposable) dienen apart gehouden te worden zodat deze na de sessie door ons gereinigd kunnen worden.

Veiligheid is het allerbelangrijkste aspect van een sessie. U dient de wensen en restricties van de onderdanige dame te respecteren. Genade is absoluut genade. Mocht u zich hieraan niet houden, dan bent u niet meer gewenst in deze studio.

Sexueel contact

De onderdanige dame draag zelf zorg voor condooms, indien zij dit toestaat: beflapjes. Zij zal deze middelen zelf bij haar client of haarzelf aanbrengen. Indien u haar vaginaal mag betasten: handschoenen verplicht! Nooit eigen speeksel gebruiken als glijmiddel! Bij elke plug, vibrator, een condoom omdoen en deze slechts na gebruik op een tissue leggen. Anaal contact is niet mogelijk bij de slavin; dit om de mogelijke risico’s zoveel mogelijk te doen beperken. De ruimte en de materialen worden door ons weer gereinigd!

Deze regels zijn opgesteld in UW en ONS Belang. Als u zich hierin kunt vinden, wensen wij u een prettige sessie en hopen u graag terug te zien.

De studio en haar medewerksters kunnen noch voor de handelingen die worden verricht door de medewerksters, noch voor het gebruik van de studio aansprakelijk worden gesteld .

Met vriendelijke groet,
Le Fouet en de Meesteressen, Slavinnen en Switchen.

Betaling is mogelijk met contant, via PIN of creditcard:

PINVISAVpayMaestroMastercard