Slavin Soraya

Slavin Soraya.

Zij is twintig+ en onderdanig. Soraya is heel nieuwsgierig om de Wereld van SM te ontdekken. Ze is al een tijdje op Ontdekkingsreis en vindt het steeds spannender worden…Maar ook de Switchkant vind ze enorm boeiend…

Alleen als jij een ervaren Meester bent, respect hebt voor de grenzen van een ontluikende slavin, dan ben je welkom en zal ze zich aan jou onderwerpen…

Ze is op afspraak beschikbaar dus vergeet niet een afspraak te maken met deze Spannende Slavin…

Soraya is op afspraak aanwezig. Een dag van te voren graag een reservering maken!

Neem de stap en informeer naar haar beschikbaarheid!

Soraya is nog op afspraak beschikbaar… Echter, tot half september!!!

donderdag 12 september, gehele dag, vrijdag 13 september tot 13u; dinsdag 17 september vanaf 18u, woensdag 18 september tot 12u!

Maak nog snel een Onvergetelijke afspraak met haar….

Als je écht van een slavin wilt genieten, reserveer voor deze onderdanige slavin!

Het verhaal van slavin Soraya

Opdrachten doe ik heel graag en krijg dan beloning of straf zoals het hoort.

Bondage met boeien vind ik ook heel leuk, met touwen kan ook (alleen dan niet te lang en te strak, daarmee ben je denkelijk bekend)! Ik ga dan ook het liefst naar de nursing ruimte waar ook het kruis staat.

Tegen klemmen kan ik minder goed. Je mag heel even lichte klemmen op mijn tepels zetten, maar nog liever heb ik het, als je mijn tepels met je vingers een beetje draait en knijpt.

Ook zweepslagen op mijn billen of spanking vind ik erotisch!

Wat betreft gedwongen orgasmes,  om het spel mooi op te bouwen heb ik wel zeker een uur nodig om mij tijdens de sessie te ontspannen en me helemaal over te geven aan jou. Dus voor de ultieme vorm om daaruit het meeste genot en plezier uit te halen, boek dan minimaal een uur.

Van een vibrator of magic wand kan ik heerlijk genieten en ook als je met je vingers (met handschoenen) je best doet, kun je heel graag proberen om me tot een orgasme te dwingen… Ik kan in principe wel meerdere keren achter elkaar klaarkomen, dat ligt dan aan jou en je handvaardigheden… =)

Over balgag/mondspreider kunnen we het nog een keer hebben als we elkaar een beetje beter kennen (minimaal 3 sessies). Tot daarheen doen het misschien ook je vingers in mijn mond, ik vind het namelijk ook heel erotisch om onderdanig aan je vingers te zuigen (met handschoenen). Mij gaat het namelijk bij SM niet om het fysieke pijn op zich, maar meer om het onderdanig zijn aan iemand Dat diegene me pijn mag toevoegen is daar maar een uitdrukking van.

Mijn grenzen: Ik doe geen anaal (ook niet met je vingers), ik zoen niet, pijp niet zonder condoom en intiem doe ik wel maar dat is er in een sessie niet inbegrepen.

Maak eens een afspraak, ik kijk ernaar uit! =)

Liefs, Soraya