Mrs Soraya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reactie van een slaaf…

In mijn sessie met Soraya was zij een strenge directrice die mij voor mijn nalatigheden als werknemer flink onder handen nam.  Soraya was als meesteres perfect: ze nam het initiatief, zij was de baas, haar straffen gevarieerd, een goede opbouw van licht naar zwaar en stevig, een prikkelende en opwindende aanpak (ik mocht een instrument kiezen, maar degene die ik koos gebruikte ze niet om me te straffen maar juist de andere), en bovendien een heel aantrekkelijke meesteres. Uitstekend in staat het spel van dominant en onderdanige invulling te geven en te spelen.

Mijn ervaring met Soraya als meesteres is: dat ze heel goed in kaart brengt wat voor jou in de sessie die je met haar gaat hebben je wensen en behoeften zijn, wat je grenzen zijn, wat je wel en ook wat je niet zou willen, wat voor type sessie en meesteres je wilt hebben, etc. Ze stelt én de juiste vragen én luistert heel goed én volgt dat ook op.

Mrs Soraya heeft veel affiniteit met rollenspellen.

Wil jij je eens aan haar overgeven, afwachtend of het een stevige aanpak wordt of juist een wat teder?

Terwijl je hoopt op…het zal zeer verrassend zijn.

Soraya is op afspraak aanwezig. Een dag van te voren graag een reservering maken!

Neem de stap en houd haar beschikbaarheid in de gaten…

Soraya is nog op afspraak beschikbaar… Echter, tot half september!!!

donderdag 12 september, gehele dag, vrijdag 13 september tot 13u; dinsdag 17 september vanaf 18u, woensdag 18 september tot 12u!

Maak nog snel een Onvergetelijke afspraak met haar….